top of page

Kulcsár Zsuzsi

Certified Sport & Life Coach

Mindig is társasági ember voltam. Már gyerekként is mindig sok baráttal voltam körbe véve, hatalmas nagy igazságérzettel. Mindig nagyon érdekeltek az emberi kapcsolatok. Valószínűleg ez vitt a szociológusi diplomám felé.

De nagyon szeretek egyedül is lenni. Ilyenkor ásom bele magam a miértekbe és a megoldások keresésébe.

A gyermekeim születése után éreztem azt először, hogy ezeket a perceket nagyon nehezem tudom megteremteni. 2 hónapos volt a kisfiam, amikor először felhúztam egy futócipőt és elindultam a háztömb körül futni egyet. Világ életemben sportoltam, a szüleimnek köszönhetően sokféle sportágat kipróbálhattam. De adott helyzetben ez volt a legkivitelezhetőbb sport. Fél óra után, kivörösödve azt éreztem, hogy alig kapok levegőt annyira nehéz volt futni, de mégis mellette azt éreztem, hogy annyira feltölt és felszabadító, hogy erre van szükségem.

Kulcsár Zsuzsi Coach.jpg

Ezek a futások megszaporodtak, rendszeressé váltak. Szerencsésnek érzem magam, hogy a csodálatos Bükk hegység lábánál lakhatok, így egy idő után már rendszeresen az erdőben futottam. A terepfutásnak köszönhetek rengeteg új embert, barátot az életemben. Pár hónap múlva pedig már elég jó helyezést értem el egy helyi terepfutó versenyen. A versenyhangulat, a futóközösség pedig akkor, ott végleg „megfertőzött”. Azóta pedig a futócipő mindenhova jön velem. Nyaralásra nem indulhatunk el nélküle. Így lett szépen fokozatosan az életem része a futás.

Nyitott, érdeklődő, mindig a dolgok pozitív oldalát kereső emberként azt éreztem, hogy a saját tapasztalataimat, szemléletemet kiaknázva, segíteni szeretnék másoknak is, hogy hasonlóan megtalálják a saját útjukat, céljaikat, megoldásaikat.

Ebben segített nekem a coaching. A life- és sport coach képzésen éreztem azt, hogy a mozaikok a helyére kerülnek. Végre kaptam egy eszközt a kezembe, ami kézzel fogható megoldást nyújt ahhoz, hogyan keressük meg a céljainkat, hogyan érjük azokat el, mindezt úgy, hogy saját magunk találjuk meg a megoldásokat. A képzés folyamán én is óriási belső utat jártam be.

Ezt szeretném továbbadni másoknak is, ebben szeretnék segíteni. Hogy mindenki megtalálja élete adott területén a megoldást, amihez lehet csak egy futócipő kell.

bottom of page